אקטיבל בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/06/2005 | 08:06 | מאת: מיכל

אני בת 50 התחלתי לקחת אקטיבל לפני 5 חדשים, לקחתי , לפי הוראת הרופא 4 חדשים, וכעת כבר חודש אני ללא אקטיבל. התחילו לי שוב התופעות שהפסיקו בעקבות לקיחת ההורמון, אני מתעוררת שוב בלילה, מזיעה . יש לי דפיקות לב. ועוד. מה עושים? תודה

מיכל שלום ותודה על שאלתך. את עונה עליה למעשה בעצמך. עלייך לשוב, ככל הנראה, לטיפול ההורמונלי החילופי. עלייך להתיעץ עם רופא הנשים המטפל אם לשוב לתכשיר שנטלת או אולי להחליף את התכשיר אם סיבת ההפסקה היתה תופעות לואי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי