גיל המעבר בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/06/2005 | 19:16 | מאת: ריבי

שלום ד"ר זלוצובר. שמי ריבי, אני בת 34 נשואה ואמא לשני ילדים מקסימים. לפני כשבע שנים עברתי כריתת רחם מלאה כולל שחלות וחצוצרות עכב מחלת האנדומטריוזיס. מאז הניתוח אני מאוד סובלת, מהמחלה לא נפתרתי, אני עדיין סובלת מכאבים קשים ודימומים מאטים. אני מקבלת תחליפי הורמונים אך לאור גילי הצעיר אני בכל כמה חודשים מחליפה את הסוג ולצערי זה לא כל כך עובד. אני סובלת מגליי חום איומים, השמנה, שיעור יתר, מצבי רוח איומים, יובש נוראי בנרתיק, וירידה דרסטית בחשק המיני. עד לפני כחודש נטלתי, אסטרוגן, פרוגסטרון וטסטוסטרון. בחודש האחרון הוחלט להוריד את הפרוגסטרון, והמצב נהיה גרוע יותר, החשק המיני חלף כלא היה, הישוער יתר גבר וגם ההשמנה. יש לציין שאני צועדת כמעט בכל יום למרחקים וזה לא עוזר להורדת המשקל. אני מבקשת בכל לשון של בקשה עזרה. אינני רוצה לסבול יותר וגם אינני רוצה שבעלי יסבול בגללי. אנא עזור לי אני מיואשת...... תודה מכל הלב. ריבי

ריבי שלום ותודה על פנייתך. עלייך לפנות להערכה אישית. אין לי במה לעזור לך באינטרנט ואני מקוה שאוכל לעזור לך אחר בדיקה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

07/06/2005 | 19:21 | מאת: ריבי

תודה על תשןבתך המהירה ד"ר זלוצובר. האם אני יכולה להגיע אליך לבדיקות והתייעצות? לא מכבר עברתי לאזור הצפון ואין לי רופא מטפל בנושא גם שהרופא הקודם שטיפל בי יצא לגימלאות. אשמח לקבל תשובתך המהירה. תודה רבה

20/07/2008 | 21:22 | מאת: דקלה

ד"ר זלוצובר שלום, אני נמצאת בשבוע 14 להריוני. אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס. אני נוטלת אלטרוקסין במינון של 450 מ"ג לשבוע. האם עליי להעלות את המינון ובכמה? תודה מראש.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי