איך עוזרים לבעלי גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/06/2005 | 00:39 | מאת: וש וולוך

לדר שלום בעלי בן 43 השתנה מהקצה לקצה בגיל 40 ניפטרה אימו שהיה קשור אליה מאוד ואגב הוא בן יחיד הוא לא מרוצה מהעבודה שלו אחרי שכולם אמרו לו שיחלחף ומהר רק אחרי שהרעו לו את התנאים והשכר הוא החליט לחפש וכמובן שזה לא קל ושלא נדבר על הביטחון שירד לו אחרי מות אימו הוא התחיל לעסוק בספורט בצורה מטורפת עד כדי הזנחה שלי ושל הילדים אם פעם יוכלנו לצאת לסרט או להצגה ולהנות עכשו כול אחד לחוד וכול עולמו זה רק הספורט ואני לא מדברת על יחסי מין שפסו מן העולם קראתי את הכתבה על גברים בגיל המעבר ראשית אני רוצה לישאוך איזה בדיקות מומלץ לעשות בגיל זה לשיפור המצב רוח שלו והיציבות ומה ניתן לתת בקשר ליחסי מין שיבוא לו יותר ןגם הוא הולך לשירותים הרבה ובדקו אותו ואמרו לו שזה שום דבר האם צריך להמשיך להבידק ואולי לעשות איזה שהיא בדיקהסליחה על המיכתב ההארוך מצםה לתשובה

שוש שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שבעייתו של בעלך הינה גיל מעבר אולם ניתן לודא זאת ע"י בדיקות הורמונליות בסיסיות שרופא המשפחה יכול לבקש. באם תמצא פתולוגיה- ניתן לפנות להערכה אנדוקרינית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

18/06/2005 | 14:29 | מאת: אבשלום עדן שרפי

כתבו לאימל והנו מנפלאות העיברית שפת האלוהים.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי