הצילו אותי מהגלי חום של אמא!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/05/2005 | 21:12 | מאת: איגור כסשמלטוב

אמא שלי משגעת אותי!המזגן דלוק גבוה וקפוא לי וכל זה בטענה שחם לה,ששורף.מה אני יכול לעשות במצב הזה?????אני כבר מקבל גלי חום של עצבים מהמזגן!תודה על הפתרונות שיהו לכם!

איגור שלום ותודה על שאלתך. שלח את אימך לרופא הנשים שלה לקבל טיפול (בהנחה שמדובר בתסמיני גיל מעבר). רפואה שלמה דר' זלוצובר

13/06/2005 | 18:02 | מאת: אסתר בכר

התרופה הנ"ל הוצאה מסל הבריאות של קופת חולים כלליתת. הרופא המטפל המליץ על תרופה חלופית שהיא גל. שם התרופה אסטרוגל. כל תהליך השימוש מאוד לא נוח. אני צורכץ כבר מעל 10 שנים את התרופה. כמו"כ אני במעקב רפואי. אודה על מענה. (גלי החום בעיקר בלילה קשים מאוד). בתודה,

18/06/2005 | 14:41 | מאת: אבשלום עדן שרפי

יש להזכר באמא בכל זמן שיש מצוקת קור על מנת לשחרר את אנרגית הקור שבך עליה וזאת על יד תקשור ההרגשה אליה באופן רגוע כי מרגוע מעורר קור. חוץ מזה אתה תקבל ממנה את תחושת החום להנאתך והיא תקבל את תחושת הקור. יתבצע חילוף הרגשות או איזון הרגשות תלוי בסלחנות שלך כלפיה. על נפלאות העיברית שפת האלוהים תוכל לקבל אם תפנה לכתובת האימל וגם ע"י מסירת פרטים נוספים למקרה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי