סקלרודרמה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/05/2005 | 18:47 | מאת: אמיר גולדשטיין

סקלרודרמה הבעייה נימצאת ככל הנראה במעי הדק . רופאים בבית החולים רמבם וכרמל טוענים שמדובר במחלה כרונית . אין לי ספק שמדובר בחלה כרונית אך המרגיז יותר הוא הטענה שלהם שאין מה לעשות . לדעתי זאת הרמת ידיים מוקדמת של הרופאים . במידה ואין מה לעשות מהו לפחות הטיפול המונע ? מה כן אפשר לעשות ? האם כדיי להיבדק אצל ממוחה מסויים שאתם יכולים להמליץ עליו . בבקשה זה דחוף !!! תעזרו לנו הבעייה נמצאת אצל אישה בשנות ה 50 לחייה שלאחרונה סובלת מתת משקל בעיקבות הקאות מרובות

אמיר גולדשטיין ותודה על שאלתך. עליכם להתיעץ עם גסטרואנטרולוג או עם ראומטולוג העוסק במחלה. כל טוב דר' זלוצובר

14/06/2005 | 21:15 | מאת: רפי

באזור חיפה ישנו רמאטולוג ד"ר רוזנר אין לי את הטלפון אך יש לו קליניקה בכרמל באזור המרכז פרופסור וינברגר אברהם 03-5755059 5755060 מנהל מחלקה פנימית בבלינסון שניהם למיטה הבנתי וניסיוני מומחים בתחום

14/06/2005 | 21:16 | מאת: רפי

באזור חיפה ישנו רמאטולוג ד"ר רוזנר אין לי את הטלפון אך יש לו קליניקה בכרמל באזור המרכז פרופסור וינברגר אברהם 03-5755059 5755060 מנהל מחלקה פנימית בבלינסון שניהם למיטה הבנתי וניסיוני מומחים בתחום

18/06/2005 | 14:35 | מאת: אבשלום עדן שרפי

יש לקחת משהו מתוק. כמו-כן כתבי אלי לצורך פרופיל אורח חייך. וכן תדעי על נפלאות העיברית שפת האלוהים.

05/07/2005 | 14:26 | מאת: רחל

יש לי סקלרודרמה בפנים (אני מקווה שאין במקומות אחרים). הפה שלי מאוד מכווץ, השפתיים מתוחות והעיינים שופות ומגרדות. מה הטיפול? מהי הפרוגנוזה?

25/06/2006 | 01:19 | מאת: מירי

האם קיים טיפול תזונתי מסויים לחולי המחלה הנ"ל? היכן ניתן למצוא חומר בנושא?

27/06/2006 | 19:08 | מאת: רפי

מירי שלום 1.קיים ספר של פרופ ויינברגר בענין מחלות מפרקים ותזונה נכונה. וחלק מהסקלרודרמה הינן בעיות מפרקים כמובן. 2. בשל הצרות של הוושט-והגברת החמציות בקיבה.יש לאכול מעט בכל פעם. דהיינו הרבה ארוחות קטנות עדיפות על ארוחה אחת גדולה-מניסיון. 3.המנעות ממאכלים או שתייה חמים- אלא לאכול פושר. 4. צום-מקל על המפרקים. 5.את מכירה את עצמך הכי טוב.ולכן שימי לב איך את מרגישה אחרי כל מאכל.כגון דברי חלב-למה הם גורמים? בשר? כיצד הקיבה מגיבה למאכלים. וכיצד העור מגיב למאכלים אם תעקבי אחרי זה תופתעי לגלות דברים שלא חשבת עליהם קודם.

09/10/2010 | 12:19 | מאת: בר

"המופע""מגיע" בצורות שונות ומגוונות:עור,גפיים,אברים פנימיים ועוד... יש מה לעשות. לצערינו קופת החולים "שלי"לא מוכנה לממן טיפול יעיל. ונימוקיה עימה.לדעתי יש מה לעשות פנו לבי"הח שיבא- תל-השומר. בריאות והצלחה מכל הלב.

09/10/2010 | 12:19 | מאת: בר

"המופע""מגיע" בצורות שונות ומגוונות:עור,גפיים,אברים פנימיים ועוד... יש מה לעשות. לצערינו קופת החולים "שלי"לא מוכנה לממן טיפול יעיל. ונימוקיה עימה.לדעתי יש מה לעשות פנו לבי"הח שיבא- תל-השומר. בריאות והצלחה מכל הלב.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי