הצילו! אני נמסה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/05/2005 | 23:49 | מאת: נועה

שלום דוקטור אני בת 55, לקחתי כשלוש שנים אקטיבל והפסקתי לקחת לא מזמן משום שגלי החום התעצמו לאחרונה במקביל ללקיחת ההורמון. שאלתי - האם קיימת דרך להקטין את העונש ... ? איזה מאכלים (אם בכלל) מגבירים או מקלים על המצב. יש לציין שאני סוכרתית (סוג 2) בברכה ובתודה

נועה שלום ותודה על שאלתך. ניתן לאזן את רמות הסוכר שמשתוללות (אני מניח) בעת גלי החום, כמו גם את גלי החום עצמם. יתכן והדבר יהיה כרוך בהחלפת הטיפול ההורמונלי החילופי אולם לשם כך עלייך לפנות ליעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

18/06/2005 | 14:56 | מאת: אבשלום עדן שרפי

הרפואה שואפת למצוא ככל האפשר פתרונות אוניברסליים כלומר מענה משותף למספר גדול ככל האפשר בזמן הפיתוח של התרופה אך מתן תרופה לאדם הינה תרופה אישית ולא אוניברסלית אין היום רפואה פרטית פרטנית למעט רופא סיני הרוקח תרופה לכל אחד לפי המטופל ואורח חייו ודרשותיו. או שתפני לרופא סיני לפיתרון הסכרת 2 או שיטפל בגלי החום ותשארי סוכרתית איך שתבחרי. אל תפחדי מרפואה אלטרנטיבית שכזו כי העם הסיני בעל מורשת עתיקה ויציבה יותר מן הרפואה הקונבנציונאלית ולסינים כושר שיפוט מעמיק ומדוייק יותר ללא תופעות לוואי וללא סכנה כל שעלייך לעשות להיות כנה עימו ולבוא בתשובות כנות לגבי אורח חייך לצורך התאמה. אם הדבר יקר בעיניך כספית חזרי אלי לאימל ואצור איתך קשר עפ"י נפלאות העיברית שפת האלוהים הדרך השלימה לחיים תקינים.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי