גלולת יסמין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/05/2005 | 12:48 | מאת: ענת

אני כבת 34 והומלץ לי לקחת גולולת בשם יסמין מיכוון שאני סובלת מאקנה . האם את הגלולה הזו לוקחים באופן קבוע ( גם למניעה ) או מפסיקים אחרי פרק זמן מסויים?

ענת שלום ותודה על שאלתך. הגלולה הינה גלולה למניעת הריון הפעילה כנגד אקנה, יותר מאשר גלולות אחרות, ככל הנראה. נלקחת ככל הגלולות למניעת הריון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

02/06/2005 | 12:57 | מאת: עדי

שלום , אני מעוניינת להחליף את הגלולות דיאנה שלי לגלולות מסוג יסמין אבל שמעתי שהם משמעותית יותר יקרות ,זה נכון? הן לא מסובסדות?

20/09/2006 | 22:09 | מאת: מזל

אני לוקחת גלולות יסמין באופן קבוע. בטעות לקחתי את הגלולה של יום רביעי ביום שלישי ואת הגלולה של יום שלישי לקחתי ביום רביעי. הטעות נעשתה ביום ה- 10 וה- 11 למחזור. האם למרות הטעות קיימת הגנה מפני הריון או שיש צורך באמצעים נוספים. בתודה מראש לתשובתכם.

09/06/2008 | 13:58 | מאת: דנה

אם אני רוצה לאחר את המחזוק שלי בשבוע כיצד עושים זאת? אני משתמשת בגלולות יסמין

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי