טירואיד ובלוטות הלימפה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/05/2005 | 21:58 | מאת: א.

שלום, אונה ימנית תפוסה במחצית עליונה על ידי קשר סולידי 16* 32 מ"מ.אונה שמאלית לא מוגדלת מרקם תקין.בלוטותלימפה מימין-הודגמו מס בלוטות לימפה בגודל עד 19*5 מ"מ. משמאל בלוטות לימפה קטנות. הנני נמצאת בשבוע 12.3 להריון בדיקות הדם של בלוטת התריס הינן תקינות.האם עלי לפנות בדחיפות לאנדוקרינולוג (התור ב 30.5). בתודה מראש לתשובתך.

א. שלום ותודה על שאלתך. התור שיש לך מספיק דחוף ואין צורך להקדימו. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי