אוסטופורוזס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/05/2005 | 15:35 | מאת: דורית

שלום רב אמא שלי בת 62 לאחרונה התגלתה אצלה המחלה לאחר בדיקת צפיפות העצם היא מקבלת כדור אחד לשבוע של פוסלן ושני כדורי סידן ליום היא שמעה על תרופה חדשה שבונה את העצם מחדש והיא ביררה בבית המרקחת ונתנו לה שם של כדור והוא גלופלקס רציתי לדעת עם זה נכון ועם יש באמת תרופה כזאת גם עם היא לא ניצאת בסל התרופות תודה רבה דורית

דורית שלום ותודה על שאלתך. גלופלקס מיועד לטיפול בניוון סחוס ואינו מיועד לטיפול באוסטאופורוזיס. קיימת תרופה הבונה עצם מחדש והיא נקראת פורטאו, ניתנת בזריקות ע"י עט (כמו אינסולין) יומית, למשך שנה וחצי שנתיים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי