כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/04/2005 | 18:25 | מאת: זיוה

אני בת 45 . מזה כשנה מקבלת את המחזור פעם ב 3 שבועות לאחרונה פעם בשבועיים . קבלת המחזור מלווה בכאבי חזה הכוללים רגישות ואפילו התנפחות של החזה כשבוע לפני קבלת המחזור וגם בימי המחזור. מה עליי לעשות האם זה גיל המעבר?

זיוה שלום ותודה על שאלתך. מדובר ככל הנראה בפרימנופאוזה (טרום גיל מעבר) שיכולה להמשך שנים, אם כי יתכנו סיבות נוספות. עלייך לפנות לבדיקה אצל רופא הנשים שלך ולפי הממצאים יוצע לך טיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי