גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/04/2005 | 11:36 | מאת: אורי בן גרא

אני בת חמישים. לאחרונה הפסקתי לנשתמש בגלולות למניעת הריון. השינוי המהותי שאני חשה הוא תשישות של הגוף וחוסר גמישות כבעבר האם זה קשור לגיל המעבר ואם כן האם כדאי לקחת הורמונים במינון נמוך? כמו כן השינה בלילות אינה רצופה אני מתעוררות לעיתים קרובות. אשמח לקבל תשובה בהקדם

אורי שלום ותודה על שאלתך. יתכן ומדובר בגיל מעבר, ניתן לבדוק זאת. יתכן מאד שאם זאת הסיבה ולא אחרות, טיפול הורמונלי חילופי יעזור לך אולם יש להתיעץ על כך עם רופא הנשים המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

17/07/2005 | 07:15 | מאת: ברכה

לדר זלוצובר שלום אני בת 52.לאחרונה סובלת מהזעות וקשיים בשינה.רופא הציע בונדורמין שמכיל לקטוז.יש לי רגישות ללקטוז.האם יזיק לקחת תרופה זו ?איזה כדור שינה מומלץ? אודה על תשובתך ברכה

17/07/2005 | 07:15 | מאת: ברכה

לדר זלוצובר שלום אני בת 52.לאחרונה סובלת מהזעות וקשיים בשינה.רופא הציע בונדורמין שמכיל לקטוז.יש לי רגישות ללקטוז.האם יזיק לקחת תרופה זו ?איזה כדור שינה מומלץ? אודה על תשובתך ברכה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי