מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/04/2005 | 13:06 | מאת: חגית

שלום האם יש נתונים על שינויים כימיים בגוף ואו במוח כולל נוזל המוח בזמן מחזור (ווסת) אני מחפשת תרופה נירולוגית אשר תקטין היתפרצויות אפילפסיות בזמן מחזור וזאת כתוצאה מכריש דם אשר יצר סתימה בעבר הרחוק במוח הימני אשר גורם בזמן המחזור לתופעות פירקוס המטרה היא להחליש את התופאות החשמליות אשר ניגרמות בזמן המחזור תודה

חגית שלום ותודה על שאלתך. את חייבת הערכה מדויקת של התופעות על מנת לשקול למנוע וסתות- זה אפשרי הורמונלית אולם את חייבת הערכה מסודרת כולל בירור קרישת יתר לאור קריש הדם ממנו סבלת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי