דימום בין וויסתי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/04/2005 | 08:29 | מאת: שלוו

דר' שלום אני בת 47 , כבר ארבע שנים עם תופעות של אי קבלת ווסת באופן סדיר .קיבלתי 4 מחזורים של פרימולט נור ובין המחזור השלישי והרביעי קיבלתי ווסת באופן ספונטני. בהמלצת הרופא שלי הפסקתי לקחת את הכדורים ומאז כבר קיבלתי שלוש פעמים ווסת כל פעם אחרי 21 ימים . בפעם האחרונה קיבלתי לפני 12 ימים ומאז כל הזמן יש לי הפרשה דמית - לא דימום - שהתגברה ביומיים האחרונים . איך אני צריכה להתייחס לזה ? להתעלם? לידאוג ? ולמה זה קורה? תודה

שלוו שלום ותודה על שאלתך. ייתכן והסיבה הינה חוסר ביוץ אולם רק לאחר בדיקה שלך אוכל לענות בבטחון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי