גיל מעבר מוקדם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/04/2005 | 23:38 | מאת: אירה

שלום רב אני מגיל 14 התחלתי לקחת גלולות. בין גיל 24 ל28 ילדתי 3 ילדים. היום אני בת 36 מרגישה שבתהליך איטי אני עוברת את גיל המעבר. אני נראית פחות טוב וכל התופעות נמצאות, רק במינון נמוך. כיום אינני נוטלת גלולות. האם יתכן גיל מעבר מוקדם והאם יש משהו לעשות עם זה תודה

אירה שלום ותודה על שאלתך. לא נראה לי שזאת הסיבה אולם ניתן לאבחן זאת בבדיקת דם פשוטה. פני לרופא המשפחה או רופא הנשים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי