מרפאת גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/04/2005 | 14:05 | מאת: לריסה

שלום אני אישה בגיל המעבר וסובלת מבעיות שונות כגון לחץ דם גבוה סכרת וכו רציתי לברר האם יש אפשרות לקבל טיפול מערכתי כולל (ולא לפנות לכל רופא בתחומו לחוד) במרפאת גיל המעבר שלכם . אם כן איך אני יוצרת קשר אתכם , אם לא להיכן לפנות. בתודה

לריסה שלום ותודה על שאלתך. במרפאתי תוכלי לקבל מענה לבעיות שציינת מכיון שלצד המומחיות שלי בגינקולוגיה, הנני מומחה גם באנדוקרינולוגיה. עלייך לקבוע תור ברמב"ם בטלפון 8542828 בחיפה. חג שמח ורפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי