סבוראה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/03/2005 | 20:20 | מאת: שוש

לאחרונה אני סובלת מסבוראה (מחלת עור בקרקפת, באזניים- קליפות עור רבות שמתקלפות בקצב מהיר). בימים האחרונים אני לא חשה דבר באזור הקרקפת וכל הראש- ממש תחושה כאילו יש לי קסדה על הראש- תחושה מאוד מציקה. רציתי לדעת אם יש קשר בין הסבוראה לבין התחושה הזאת. התחושה מתחילה ממערות האף בזרימה אל הקרקפת שגורמת לאי תחושה של האיזור. אשמח לשמוע פרטים על האמצעים למנוע את הסבוראה ואת חוסר התחושה המדאיג בקרקפת וולקבל המלצות לגבי טיפול או תרופות מתאימות למצבי. בברכה ובתודה מראש שוש

שוש שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות לרופא עור בנוגע לסבוריאה. אם הוא יחשוב שהבעיה אנדוקרינית, תופני לאנדוקרינולוג. בנוגע לירידה בתחושה בראש הייתי מתייעץ קודם עם נוירולוג. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי