כאבי ראש עזים לאחר הפסקת המחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/03/2005 | 17:58 | מאת: רינה

ד"ר שלום אף אחד עוד לא נתן לי כיוון, כולל נוירולוגים איך לפתור את המכה הקשה שנחתה עלי כלומר כאבי ראש עזים באופן כרוני.,לאחר הפסקת המחזור אני בת 51 ומזה 6 שנים תוקפים אותי בתדירות גבוהה יותר ויותר כאבי ראש עזים כמעט כל יום. הפתרון הסופי שנאמר לי על ידי נוירולוג הוא להזריק את החומר בוטוקס תמורת 500 דולר לתקופה מוגבלת עם 10 אחוז הצלחה. מד דעתכם?? ואם יש פתרון אחר תודה רינה

רינה שלום ותודה על שאלתך. איני יכול לענות ללא הערכה אישית שלך. האם ניסית טיפול הורמונלי חילופי? רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי