הפסקת וסת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/03/2005 | 09:45 | מאת: הלנה

בת 41 רווקה מעולם לא עשיתי הפלה וגם לא הייתי בהריון בשנה האחרונה הווסת מדשדשת ויש לי גלי חום קשים גם הוספתי למשקל 8 ק"ג כיצד עלי לדעת את מצב הביוץ האם רק דרך איקוקלמין ? ומה עלי לעשות על מנת לגרום לביוץ טוב יותר ולהסדרת הווסת ברור לי שתפנה אותי לרופא שלי אבל אני רוצה לשמוע דעה נוספת היום הוא נתן לי פרוגליטורון לקבלת ווסת האם הורמונים אלו עושים רצון עז יותר לאכילה האם אפשר להיקלט במצב כזהה להריון בזמן נטילת הכדורים האם יש טיפול הומופאטי כמו פרח נר הלילה תודה על הענותך

הלנה שלום ותודה על שאלתך. אינך זקוקה לאיקקלומין המהווה טיפול להשריית ביוץ. ניתן לבדוק אותך ולבצע אולטראסאונד ופרופיל הורמונלי ע"מ לדעת את מצבך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי