תסמיני גיל המעבר, NOVOFEM

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/03/2005 | 07:29 | מאת: רותי

אני נמצאת בגיל המעבר, וסת מאד לא סדירה וסובלת בעיקר ממצבי רוח משתנים, נדודי שינה קשים ביותר וירידה (ליתר דיוק - העדר) חשק מיני. רופא הנשים רשם לי NOVOFEM, רציתי לבדוק אתך, לפני התחלת השימוש, אם ההורמון אכן יעזור, מה ההבדל בינו לבין ליויאל ומעט יותר על הסיכונים והאם ניתן לנסות את הטיפול ובמידת הצורך להפסיק אם אינו מתאים.

רותי שלום ותודה על שאלתך. איני יכול לדעת אם ההורמון יעזור אולם ההמלצה בהחלט הגיונית. בכל נסיון טיפולי יש אלמנט של ניסוי ותעיה לא ניתן לנבא מראש את ההצלחה. הליויאל אינו מתאים לנשים שיש להן עדיין וסת, גם אם אינה סדירה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי