דימומים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/03/2005 | 21:08 | מאת: דפני

שלום הפסיק לי המחזור ביל 47 ומאז אני לוקחת הורמונים. בשנה האחרונה אקטיוול. לפני כ -3 חודשים החלה אצלי הפרשה חומה כפי שיש בתחילת וסת או בסופה.עשו לי בחודש ינואר האחרון ביופסיה של הרירית שיצאה תקינה. והנה בשבועיים האחרונים ההפרשה חזרה בכמות יותר גדולה וזה קורה אחרי יציאה ובניגוב.(מתנצלת על התאור.) בנוסף החלו כאבים בצדדים ,לכאורה במקום של השחלות. עשו גם בינואר אולטאר-סאונד שהיה תקין. מה הסבה ומה עושים? תודה רבה

דפני שלום ותודה על שאלתך. הדימום יכול להיות תופעת לוואי מקובלת של אקטיבל אולם ללא בדיקה שלך לא ניתן לענות. כך גם לגבי הכאבים, הדורשים בדיקה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי