דימומים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/03/2005 | 16:37 | מאת: עדי

בשנה האחרונה (אני ב48) המחזור סדיר אולם הוא נמשך מעבר לעשרה ימים הרופא טען שמבחינה הורמונלית אני עדין רחוקה מגיל המעבר עשה לי ביופסיה ושלח אותי להעשות היסטרוסקופה אבחנתית היות וטען ישי שרירנים ואולי זה הסיבה לדימומים.בבדיקה התברר שאין לי שרירנים כשי שהרופא שלי טען והדבר היחיד שנמא הוא הדבקויות שכנראה נוצרו מהגרידה שעברתי בעבר מעבר לזה הכל בסדר.אם כן מהיכולה להיות הסיבה לדימום והאם כדורי פרוגסטרון הם הטיפול הנכון תודה מראש

עדי שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה שלך אולם עקרונית, בגילך, אחת הסיבות הינה היעדרות ביוצים סדירים. לא ניתן לעזור לך ללא בדיקה שלך ויתכן אפילו שנזדקק לבדיקות דם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי