הכנסת עובדת סיעודית הביתה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/03/2005 | 13:47 | מאת: קנדשוב

אמי בת 82 סובלת לפי אבחנה של רופא משלבים ראשוניים של אלצאימר הדבר בא לידי ביטוי בבילבול בהחלפת שמות של בני המשפחה בבילבול בתאריכים ועוד. בכוונתנו לעזור לה על ידי עובדת זרה סיעודית .אמי לא מוכנה כלל לשמוע מכך ןלא להכניס אותה הביתה אל אף שהיא זקוקה להשגחה[מתקשה בתנועה וגם בראיה]מה אפשר לעשות בנידון אשמח אם מישהוא יוכל לתרום לי מנסיונו. בברכה יעקב

09/03/2005 | 15:15 | מאת: ל - קנדשוב

כדאי שתפני גם לפורום "ייעוץ רב תחומי (סיעוד) בשיתוף מרכז רפואי רמב"ם" - תמצאי אותו ברשימת הפורומים

קנדשוב שלום ותודה על שאלתך. אין לי מושג קלוש אולם הייתי מתייעץ עם הרופא המטפל (משפחה או נוירולוג) ועם אחת מחברות ההשמה המביאות עובדים זרים. הם יוכלו, בודאות, להמליץ על הדרך המהירה ביותר לאישור עובד זר. כל טוב דר' זלוצובר

13/06/2005 | 18:08 | מאת: רחל

אני מנסה להיכנס להריון ובבדיקת Estradiol E2 קיבלתי תוצאה קטן מ- 200 pmol/L , מה זה אומר ?

19/08/2006 | 22:32 | מאת: דבורה

שלום,אובחנתי לאחרונה עם dcis ,עברתי למפקטומיה,התחלתי טיפול לפני שלושה שבועות בטמוקסיפן ,תוצאות בדיקת הדם אחרי שלושת השבועות של נטילת הכדור: fsh-36 estradiol(e2-)2033 progesterone-4 lh-luteinizing hormoe-33.1 בדיקות כימיה בדם בסדר, בספירת הדם- mpv-mean platelet volume-13.1 מבקשת לדעת מה משמעות התוצאות האלו

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי