הורמוני-בבקשה!!! תענו

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/03/2005 | 23:54 | מאת: שמישהו בבקשה יענה

שלום אני בת 16 ומזה חצי שנה לקחתי גלולות "דיאנה" לפצעים להפחתת ההורמונים+"פרודניזון". לאחר חצי שנה-8 חודשים הפסקתי עם הדיאנה ועבר חודש וקצת ולא קיבלתי מזון הלכתי לרופא והוא נתן לי כדור "אוגסט 5" שאמר שלאחר 5 ימים אני צריכה לקבל ולא קיבלתי. אני ממש ממש ממש מודאגת בבקשה תגידו מה זה יכול להיות?! תודה לעונים *עם הפרדוזניזון אני ממשיכה, חשוב לציין שלפני ובמהלך הדיאנה המחזור היה סדיר ללא שום בעיות.

שלום ותודה על שאלתך. לא נשמעת לי בעיה רצינית אולם עלייך לפנות ליעוץ אנדוקריני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

09/04/2005 | 23:25 | מאת: רחל

שלום, אני בת 35 והמחזור הפסיק לי. אני עדיין רוצה עוד ילדים, יש לי שלושה. האם ניתן לעשות משהו ומה הסיבה להפסקת מחזור בגיל צעיר? עברתי לאחרונה משבר בעקבות ארוע כואב. האם זה יכול להיות קשור? אודה לתשובה מהירה, רחל.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי