בלוטת האדרנל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/02/2005 | 22:30 | מאת: מלי

שלום, הנני סובלת מתופעות אלה: נשירת שיער לא בקרקפת,אי סבילות לקור, עייפותת מוגברת, קושי בשמירת רכוז ומיקוד, קושי בעמידה במצבי לחץ, קושי במקוד הראיה. ברצוני לציין שהנני מושתלת כליה משנת 1989 . בבדיקות, estradiol-73.4 lh-73.6 fsh-87.3 dhea-0.41 cortisol blod -35 cortisol u- free- 151 אי תפקוד בלוטת האדרנל כתוצאה מנטילת קורטיזון- 5מ"ג ליום מה ניתן לעשות? האם ניתן לספק לגוף DHEA. אודה על התיחסות

מלי שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת בגיל מעבר לפי הפרופיל ההורמונלי שלך. לא ברור לי אילו סטרואידים את נוטלת ומהם תפקודי התריס שלך. בקיצור, פני להערכה אנדוקרינית מסודרת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי