פוסלן חד שבועי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/02/2005 | 22:31 | מאת: גלי דברת

בת 68 מטופלת הפוסלן חד שבועי . נאמר לי לקחת רק עם מי ברז ולא מים מסוננים בבריטה או מים מינרלים - למה ??? נאמר לי כי לאחר חצי שעה מותר לאכול ארוחת בוקר רגילה . חברה קבלה הוראות לא לאכול מוצרי חלב כ-5 שעות לאחר לקיחת הפוסלן - למה ?? תשובה מלאה תעזור לי לנצל את פעולת הפוסלן . תודה

גלי שלום ותודה על שאלתך. עדיפים מי ברז עליהם נעשו המחקרים. כמו כן תוספת מינרלים למים עלולה להוריד ספיגה. איני מכיר את ההוראה להמנע ממוצרי חלב לאחר פוסאלאן מעבר לחצי שעה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

14/04/2005 | 16:25 | מאת: מ.א

שלום ד'ר אני מטופלת בפוסאלן שנה וחודשיים ושום הטבה אין ,נאמר לי על ידי הרופא לעשות יוגה או התעמלות בונה עצם , היש מעבר לזה עוד משהו שיכול לעזור לי. אני בת 51. תודה

14/04/2005 | 16:25 | מאת: מ.א

שלום ד'ר אני מטופלת בפוסאלן שנה וחודשיים ושום הטבה אין ,נאמר לי על ידי הרופא לעשות יוגה או התעמלות בונה עצם , היש מעבר לזה עוד משהו שיכול לעזור לי. אני בת 51. תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי