בדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/02/2005 | 12:57 | מאת: מיכל

שלום ד"ר זלוצובר עשיתי בדיקת דם למצב הורמונלי והתוצאות הינן: ESTRADIOL ( E-2) - 300 FSH - 6.9 LH - 4.8 PROLACTIN- 161 TSH - 2.30 VITAMIN B12 - 257 אודה לך מאוד אם תאמר לי על פי התוצאות מה מצבי ההורמונלי והאם יש אינדיקציה להתחלה של גיל המעבר.

מיכל שלום ותודה על שאלתך. את עדיין לא בגיל מעבר לפי הבדיקות. כל טוב דר' זלוצובר

21/02/2005 | 10:30 | מאת: מיכל

ד"ר זלוצובר, שלום תודה רבה לך על תשובתך אבל חייבת להבין, מדוע אם כן אני מרגישה כל כך רע? עצבנות, כבדות, דימומים חזקים, שיבושים בהגעת המחזור? אם הכל תקין אצלי מבחינת ההורמונים אז למה אני מרגישה כך?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי