isoflavone-tofu soya

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/02/2005 | 21:49 | מאת: karen

זה 4 שנים אני לוקחת 2 כמוסות ביום של טופו סויה של חב' נורטי-קר הישראלית וקראתי את המאמר שלך באתר של ידיעות אחרונות וקצת נבהלתי לדעת שאולי אני לוקחת כל השנים הללו במקו תוסף מזון צמחי תמים וללא סיכון ת אתה אומר במאמרך שינו סיכון גם בנטילת טופו-איזופלבון מן הצומח....תוכל בבקשה להאיר את עיניי בענין ---אודה לך מאוד מאוד קארן

קארן שלום ותודה על שאלתך. לא כתבתי את הכתבה- רק רואיינתי אליה אולם בעיקרון, כל תוסף מזון המכיל תחליפי אסטרוגן, דורש התייחסות במבחינת ידיעת הרופא המטפל לפחות והאם יש לך בעיה ספציפית עם נטילת אסטרוגן, גם ממקור צמחי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי