כאבים בשרירים, בחגורת הכתפיים ונימלול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/02/2005 | 19:42 | מאת: שלומית

והרגשת צריבה, אני מבקשת לדעת האם מישהו יודע האם לתסמינים הללו יש שם או שזה פרי דמיוני. לאחרונה מזה 3 חודשים אני מרגישה כאבים בחגורת הכתפיים ובשרירי הידיים שמלווה לא רק בכאבים אלא גם בצריבה כמו כן אני חשה בעייפות. כמו כן יש לי נימלול בכפות הידיים. אני מאוד מודאגת ואינני יודעת מה לחשוב. אשמח לקבל איזו שהיא חוות דעת או הכוונה מה עליי לעשות איזה בדיקות יש לבקש מהרופא ובכלל מה דעתכם. כעיקרון גילי מעל 45 תודה

שלומית שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות לרופא המשפחה המטפל, הוא יבדוק אותך גופנית ויבצע בדיקות כלליות כגון ספירת דם, תפקודי כבד, כליות, חלבוני דם וכן רמת סידן וזרחן בדם. לפי התשובות תתקדמו בבירור. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי