גובה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/01/2005 | 20:40 | מאת: קרמלו אנתוני

אני נער בן 17 עוד מעט וגובהיי הוא 1.90...... אני לא ממש מרוצה מהגובה הזה משום שאני גם רזה ונראה כמו שרוך...... וגם יש לי מותניים רחבות שאני לא יודע איך להקטין אותם :\ בקצרה צורת הגוף שלי לא ממש יפה אז אני רוצה לקטון בגובה שלי בכמה סנטימטרים וגם להעלות בגודל שלי אבל בחלק גופי העליון,חדר כושר...הייתי שם לא עובד....אני ישמח לעצות....

קרמלו אנתוני שלום רב (האם לפי הכינוי אני יכול להסיק שאתה רוצה להיות כדורסלן?) ותודה על שאלתך. קשה לשנות מבנה גוף אולם בגילך הוא עוד יכול להשתנות מעצמו. אתה יכול להמשיך בתזונה נכונה ופעילות גופנית אולם בהדרכה מוסמכת של מומחה לתחום וזה בהחלט עשוי לשפר את המראה שלך. כמובן שלא ניתן להקטין לך את הגובה (לפחות לא בשיטות קונבנציונאליות...). כל טוב דר' זלוצובר

01/02/2005 | 20:41 | מאת: קרמלו אנתוני

כן אני אוהב את השחקן:) מה המומחה שיכול לעזור לי?....

22/04/2005 | 16:55 | מאת: יעל

אני בת 15 (תאומה) והגובה שלי נעצר האם אפשר לעשות ניתוח או אם יש אפשרות לעשות משהו בקשר לזה? (כדורים....)

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי