בדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/01/2005 | 22:47 | מאת: גילה

ערב טוב בבדיקת דם קיבלתי את התוצאות הבאות: TSH 1.37 LH 26.3 FSH 25.2 אבקש לדעת מה פרוש המושגים ומה משמעות התוצאה הגבוהה של ה- FSH וה- LH אני בת 49, המחזור אינו סדיר ויש לי תופעות אחדות של גיל המעבר שבעקבותיהן נעשתה הבדיקה הנ"ל. תודה גילה

גילה שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת בתקופה הפרימנופאוזלית ולכן הדמומים הלא סדירים והפרופיל ההורמונלי הנ"ל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

01/09/2005 | 09:53 | מאת: פנינה

אני בת 46.סובלת כמה ימים מגלי חם ותחושת שריפה בפנים.עשיתי בדיקת הורמונים והתוצאה lh 9. fsh 9.3 estradiol e2 520 אבקש את דעתך .תודה מראש.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי