המשך לגלולות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/01/2005 | 10:57 | מאת: אשלי

תודה על תשובתך ! היום לאחר ששישה ימים מסיום הגלולות קיבלתי מחזור . אלא שרציתי לדעת אם פיספסתי גלולה ולקחתי אחת מאוחר יותר זה מה שמביא למצב של איחור בקבלת המחזור , האם זה מה שמשבש ? האם אני צריכה לקחת את הגלולה מהחפיסה החדשה באותו היום שזה היום השביעי למרות שקיבלתי מחזור רק ביום השישי מהפסקת הגלולות ,? מצפה לתשובתך ....בתודה מראש ......אשלי..

אשלי שלום ותודה על שאלתך. את ממשיכה בגלולות כרגיל ללא קשר ליום בו הופיע המחזור ואין קשר בין האיחור היחסי בהופעת המחזור לנטילה מאוחרת של הגלולה ששכחת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי