Testosterone total Ichil תוצאה חריגה 0.12

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/01/2005 | 14:53 | מאת: Palma

בבדיקות דם התגלתה אצלי רמה נמוכה של הורמון הטוסטסטורון. אני בת 53 עדיין מקבלת מחזור לעתים - מאוד לא סדיר. מה משמעות התוצאה?

פלמה שלום ותודה על שאלתך. לא ברור לי מדוע הבדיקה נלקחה ועקרונית, התשובה אינה חריגה לגילך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

14/11/2005 | 20:25 | מאת: iaz

אני חולה בפרקינסון מיזה 10 שנים. בזמן האחרון אני סובל מאי חשק מיני, בעיות בזיקפה וזיקפה חלשה.

14/11/2005 | 20:27 | מאת: iaz

אני חולה בפרקינסון מיזה 10 שנים. בזמן האחרון אני סובל מאי חשק מיני, בעיות בזיקפה וזיקפה חלשה. בבדיקה התוצאה 3.8 על טווח 2.6----10.6 מה מצבי? תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי