שאלה לד"ר הוכנר-צלניקר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/01/2005 | 07:26 | מאת: מריז

שלום לך במאמרך על יחסי מין בגיל מבוגר כתבת גם: "• הדבר החשוב ביותר הוא מה את מרגישה, כל עוד אין הדבר פוגע בזוגיות שלך." השאלה שלי: ומה אם אני מרגישה לא טוב - האם גם אז אני צריכה לדאוג קודם כל לזוגיות שלי? האם הזוגיות חשובה יותר ממני לדעתך?

מריז שלום ותודה על שאלתך. דר' הוכנר, רופאה מצויינת ובמקרה אנו אף בידידות אישית, שייכת לבי"ח הדסה הר הצופים. נסי לברר בפורומים של הדסה אם היא עונה על שאלות- אין לי מושג. כל טוב דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי