פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/12/2004 | 12:53 | מאת: simi

אני בן 30 ויש לי המון פצעי בגרות, הרופא הבא לי אקנטרים וזה לא עוזר. ביקשתי ממנו שיעשה לי בדיקות דם ויביא לי כדורים אבל הוא לא מוכן לשמוע. עכשו כל תור לרופא עור לוקח כ 3 חודשים, ובינתיים אני ממש עצוב ובוכה כל הזמן, אני לא יכול לצאת מהבית, והרופאים לא עוזרים לי, מה עושים?

שלום simi ותודה על שאלתך. עליך לפנות לרופא עור. עליך להגיע עם תפקודי כבד. יתכן והא ירצה לתת לך תרופות. לגבי אורך התור, פנה לרופא עצמאי דרך הקופה בה הינך מבוטח ואז התורים קצרים בהרבה. על טוב דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי