ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/12/2004 | 09:36 | מאת: שלוו

דר' שלום אני בת 47 ובעלי בן 50 . בשלוש שנים האחרונות התחלתי לסבול מתופעות שאתה קורא להן אם אינני טועה תופעות של טרום גיל המעבר כולל אי סדירות בקבלת המחזור , קיבלתי כבר 3 מחזורים של טיפול ב-primolut-nor שלדיברי הגניקולוג שלי אמורים אולי גם לשפר את החשק המיני, בפועל אני לא מיתגרה ביכלל ולא נהנת מיחסי המין, האם יש טיפול חלופי שיכול לעזור לשתי הבעיות , או האם יש דרך אחרת לטפל בבעיה , ברצוני להוסיף שבתקופה האחרונה אני סובלת ממצבי רוח ותהיתי אם גם זו אחת הבעיות הקשורה לגיל , מה בא קודם "הביצה או התרנגולת" המצב גורם למצבי הרוח או להפך? תודה

שלוו שלום ותודה על שאלתך. ניתן לנסות לעזור, ולו חלקית. עלייך לפנות ליעוץ אצל הרופא המטפל או לרופא המתמחה בנושאי גיל מעבר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

28/12/2004 | 15:09 | מאת: MAURICE LAROSE

I have been referred to you through the courtesy of the Doctors' Website AND being in my 69s year old, I suffer from impotency due to the fact that I had in the past suffered from Hepa Type "B" I learned now that there is a natural product called VIRIL which is now sold in pharmacies. My question is if this product is enough stable tobe effective Thanks in advance for your kind proposals AND suggestions. I look forward to youranswer AND remain with best wishes for the coming New Year, Sincerely yours, MAURICE LAROSE

Hello mr MAURICE LAROSE I haven'tmheard about it AND don't belive it's somthing. you must apply to your family doctor OR to an expert in the field. all the best Dr. zloczower

30/12/2004 | 07:58 | מאת: הומיאופתית קלאסית, RCHom

מנסיון בטיפול בבעיות בנשים בגיל המעבר או שעברו כבר את גיל המעבר, הטיפול האישי על פי התמונה הכללית של המטופלת מניבה תוצאות טובות מאד, הן בתופעות גלי החום, לחות בנרתיק, דימומים בין מחזורים, וגם בנושאי מצב הרוח וחשק מיני שחוזר אל הנשים המטופלות. אני מציעה לכם לקבל המלצה על הומיאופת קלאסי. ניתן לפנות לאתר האגודה להומאופתיה קלאסית בישראל www.homeopathy-israel.co.il שוב, זה צריך להיות טיפול אישי - הקרוי קונסטיטוציונלי, היינו על פי המבנה האינדיבידואלי של המטופלתץ גם אם הבעיות הן אותן בעיות, לכל אחת המבנה שלה ועל פי זה ניתנת התרופה. אין תרופות over the counter שהן יעילות כמו זו של הטיפול הכולל הייחודי למטופלת. בהצלחה, ישראל

27/01/2005 | 10:31 | מאת: מורן

אני בת 58 סובלת מירידה בחשק המיני, בן זוגי בן 62 עם ירידה קלה בתפקוד המיני אבל אצלו הוא פתר את הבעיה ע'י גלולת הוויגרה לא באופן תמידי כי הוא מתחשב בי. הייתי מעוניינת לפתור את הבעיה שלי ולהמשיך בחיי המין שלי כמקודם. אני לא משתמשת בהורמונים כי אני לא מעוניינת. קראתי על הטסטוסטרון לנשים להחזרת החשק המיני אצל נשים איך אני יכולה להשיג את זה באופן פרטי ולא דרך הגניקולוג. הגניקולוג במרפאה שלי לא עזר לי.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי