שאלה בנושא פצעי בגרות.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/12/2004 | 14:07 | מאת: שירן בוסקילה

יש לי המון פצעי בגרות בפנים אז הרופאה הביאה לי אקנטרים. אני רוצה לדעת האם אקנטרים עוזר כי הוא לא ממש עוזר לי ואני לא יודעת מה לעשות. או שאולי אני צריכה להמשיך ולהשתמש?

שירן שלום ותודה על שאלתך. עלייך לשוב לרופא העור ולהתיעץ עימו. יש לפנות במקביל לאנדוקרינולוג על מנת לשלול הפרעה הורמונלית כגורם לאקנה. אז תצטרכי אולי טיפול נוסף למשחה שאת מקבלת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

09/04/2006 | 03:12 | מאת: מיכל

שלום, אני סובלת מפיצעי בגרות כבר שנתיים אני הישתמשתי בסוגים רבים של מישחות כמו:.בנתמיצין,אקנטרים, וכל דבר עזר לתקופה וחזר בחזרה. עכשיו אני מנסה טיפול חדשני שמשלב ויטמינים וגם ערכה של ניקוי העור (סבון , פילינג,קרם הגנה וכו' אני כבר 3 חודשים מטפלת בו ומתוך 5 חודשים ואני לא רואה שיפור גדול יש לי כתמים אדומים פנימיים ואני לא יודעת אם הטיפול יעזור להעלים אותם האים להמשיך בטיפול או לנסות משהו חזק יותר כמו רוקוטאן ??

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי