שאלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/12/2004 | 13:29 | מאת: אתי

שלום לך , קודם כל אני בת 28 ואני יודעת שזה פורום של ילדים אבל בכל זאת אני טופלתי במרפאת ילדים מגיל 14 בשל אמנוראה אל ווסת ראשונית עשו לי ניתוח לפרסקופי ואין לי איברים פנימים בשל כך איני יכולה להרות נתנו לי פרמריל 0.625 הייתי שם במעקב עד גיל 23 כולל בדיקות דם של הורמונים היום כבר חמש שנים ואני לא מטופלת באף מקום ואני לא במעקב אצל אף רופא פניתי לרופא המטפל והוא אמר לי שאני לא צריכה להיות במעקב האם זה נכון? את האמת אני יגיד לך אני לא לוקחת בקביעות את הפרמריל פעם בכמה זמן וגם בשנתיים האחרונות התחילה לי בגוף שיעור יתר בפנים ביידיים ובגוף האם יש לזה קשר אני יודעת שזה לא תורם לי ובנוסף לזה מצאו לי בבדיקת צפיפות עצם אוסטיאופניה בעמוד שדרה האם אני צריכה להיות במעקב

אתי שלום ותודה על שאלתך. הפורום הוא של מבוגרים ושאלתך אכן מתאימה. את חייבת (!) לפנות למעקב וטיפול ע"י אנדוקרינולוג. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי