פיטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/12/2004 | 22:07 | מאת: אתי

אני בת 23, ומזה 8 חודשים אני סובלת מפיטריה בנרתיק. קיבלתי טיפולים שונים מ 3 גניקולוגים אך כלום לא עוזר. (ההפרשות הלא נעימות עדיין קיימות ואף הגרודים ). עשיתי פעמיים בדיקות תרבית ולא נימצאו שמרים. הטיפול שקיבלתי: "אגיסטן" טבליות לנרתיק, "קלוטרימאזול" טבליות לנרתיק, "מטרוז'יל" טבליות דרך הפה, "פלוקנול" 8 טבליות דרך הפה, "זידובל ג'ל " ג'ל לנרתיק, "גינו פבאריל" 3 פתילות לנרתיק, "ספורנוקס" 6 כמוסות למשך 3 חודשים, "פלאג'יל" 10 טבליות וגינליות, "יטבע דרם" משחה לנרתיק, "פרוביוטיק", שטיפות חומץ , שימוש בסבון פולידין ... איני לוקחת אנטיביוטיקה , כמו כן הפסקתי מזה שלושה חודשים לקחת גלולות מרסילון.(שאותן לקחתי 4 שנים וזאת הפעם הראשונה שאני סובלת מפיטריה בנרתיק) שום טיפול אינו עוזר. אני מיואשת נמאס לי לרוץ בין רופאים כשאין שיפור . מה לעשות? תודה, אתי.

13/12/2004 | 23:47 | מאת: רזי

כדאי לך לסנות טיפול הומאופתי זה לוקח זמן אבל בסוף עוזר

אתי שלום ותודה על שאלתך. הרושם שלי שהכל כמעט (יש עוד אפשרויות) נוסה. הייתי שוקל, לאחר בדיקה גינקולוגית וכן שלילת מחלות אחרות ברקע כגורם (כגון סוכרת) לפנות לרפואה אלטרנטיבית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

02/02/2005 | 20:01 | מאת: אילנית

שלום. שמי אילנית אני בת 28 יש לי שני בנים. אני סובלת מפיטריה בנרתיק כבר המון זמן. עשיתי כבר את כול הטיפולים האפשרים לטפל בבעיה אין לי כח כבר לזה אני ממש סובלת קיבלתי טבליות דרך הפה. ושטיפות חומץ .ונרות.ומישחות עשיתי בדיקות פנים והכול לא עוזר אני כבר מיואשת מיזה. חבר שלי לא רוצה לקים איתי יחסי מין בגלל הריח הרע שיוצא מישם אבל אני כול יום שוטפת שטיפה פנימית עם המון מים וחומץ מה אפשר לעשות אנא עזור לי אני בדר בדיכאון מיזה. אני רוצה שתכוון אותי מה לשעות כי כבר ניסיתי לעשות הכול. תודה מראש. אילנית

02/02/2005 | 20:02 | מאת: אילנית

שלום. שמי אילנית אני בת 28 יש לי שני בנים. אני סובלת מפיטריה בנרתיק כבר המון זמן. עשיתי כבר את כול הטיפולים האפשרים לטפל בבעיה אין לי כח כבר לזה אני ממש סובלת קיבלתי טבליות דרך הפה. ושטיפות חומץ .ונרות.ומישחות עשיתי בדיקות פנים והכול לא עוזר אני כבר מיואשת מיזה. חבר שלי לא רוצה לקים איתי יחסי מין בגלל הריח הרע שיוצא מישם אבל אני כול יום שוטפת שטיפה פנימית עם המון מים וחומץ מה אפשר לעשות אנא עזור לי אני בדר בדיכאון מיזה. אני רוצה שתכוון אותי מה לשעות כי כבר ניסיתי לעשות הכול. תודה מראש. אילנית

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי