בלות מוקדמת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/12/2004 | 22:17 | מאת: סעדה אילנה

שלום שמי אילנה ואני רוצה לדעת מה זה בלות מקדמת נכון שאומרים שבלות מוקדמת גורם לחלות ובעיות זקנה בגיל 36 ארופא אמר לי שיש לי בלות מוקדמת בגיל מאוד צציר אני נורא מצטערת ועצובה ומרגישה זקנה ולא מספקת את בעלי בגלל יבש בנרקי מיום ליום בעלי אולך ומתיפף ואני זקנה מגעילה בלי מצברוך מה לעשות מדוקת תודה

08/12/2004 | 22:22 | מאת: אינה סעדה

סעדה אילנה כתב/ה: > > שלום שמי אילנה ואני רוצה לדעת מה זה בלות מקדמת נכון שאומרים > שבלות מוקדמת גורם לחלות ובעיות זקנה בגיל 36 ארופא אמר לי שיש לי > בלות מוקדמת בגיל מאוד צציר אני נורא מצטערת ועצובה ומרגישה זקנה > ולא מספקת את בעלי בגלל יבש בנרקי מיום ליום בעלי אולך ומתיפף > ואני זקנה מגעילה בלי מצברוך מה לעשות מדוקת תודה אני היום בת 38 וחולה מיום שאמחזור נעלם לי מה לעשות

אילנה שלום ותודה על שאלתך. בלות מוקדמת הינה הפסקה של התפקוד השחלתי ומכאן, אי יכולת להרות שלכך יתרון כי אין צורך לדאוג למניעת הריון, אך גם חסרונות כגון נטיית יתר לפתח אוסטאופורוזיס, יובש נרתיקי ואולי מחלות לב. כל הבעיות הללו פתירות ואין מקום ללחץ שלך. פנמי לרופא המטפל שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

11/12/2004 | 12:14 | מאת: דינה

לכל הנשים בגיל המעבר... אני שמחה לספר לכם מנסיוני שבחודשים אלו הצליחו להביא מסין תמצית ג'ינגשין הדוחה את גיל המעבר, ומטפלת בכל התופעות של גיל המעבר בחומרים טבעיים מהצומח בלבד. למיטב ידיעתי הראו המחקרים שיש סיכון בלקיחת הורמונים, ולכן הרופאים מאד לא ממליצים לקחת הורמונים. כבר אחרי חודש היה שיפור מדהים בכל התופעות ובהמשך הן נעלמו כליל. כדאי לכן לפנות אל הגברת עדה גל (052-2518052), ולקבל ממנה גם חומר מקצועי וגם פרטים על אפשרויות קבלת המוצר. שיהיה לבריאות דינה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי