פיטריה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/11/2004 | 19:09 | מאת: שלוו

דר' שלום בעקבות פטריה סבלתי מצריבה בילתי ניסבלת , קיבלתי עצה להשתמש ב"תרופת סבתא" שטיפה במי חומץ, הסבתא הזו ידעה בדיוק מה היא אומרת ! כי הגירוי נפסק אבל עדיין יש לי הפרשות ורופא הנשים נתן לי פתילות אגיסטן , השאלה אם אפשר לעשות שטיפה פנימית עם מי חומץ במקום טיפול תרופתי או שהגעתי למקום שעדיף להשתמש בתרופות של רופאים תודה

שלוו שלום ותודה על שאלתך. אפשר לבצע שטיפה פנימית עם מים וחומץ. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי