האם לדיאנה 35 יש השפעה על בלוטת התריס??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/11/2004 | 22:32 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 23. אני לוקחת בערך 5 שנים כדורים של דיאנה 35 למניעת אקנה ושיעור בפנים. בבדיקות דם האחרונות שעשיתי נראתה תת פעילות של בלוטת התריס וגם כמות גדולה של טריגליצרידים. רציתי לשאול אם יש קשר בין נטילת הכדורים לתוצאות האלו של בדיקת הדם. מה עליי לעשות? תודה

אנונימית שלום ותודה על שאלתך. הקשר בהחלט אפשרי ועלייך לפנות לרופא הנשים והמשפחה שלך ליעוץ. יתכן מאד שתופני ליעוץ אצל אנדוקרינולוג. הכל אופן עלייך להתחיל לצמצם את כמות הפחמימות בדיאטה שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

28/11/2004 | 00:29 | מאת: אנונימית

שלום אני מודה על תשובתך. רופאת המשפחה שלי אמרה לי שאין קשר בין הדיאנה 35 לבין תת פעילות של בלוטת התריס. בקשר לפחמימות-אני אוכלת כמות סבירה של פחמימות,לא נראה לי שיש צורך לאכול פחות פחמימות. אני חושבת שרק בגלל הכדורים הטריגלצרידים שלי עלו. בכל אופן ,אני אפנה גם לאנדוקרינולוג.

29/12/2004 | 17:46 | מאת: רוצה לדעת

שלום אני נוטלת דיאנה 35. רציתי לשאול אם תוכל\י לברר לי אם יש רופאה במקום רופא שמטפל בבעיה הזו של שיעור יתר ופצעים בפנים ושבמקום שהרופא שלי יטפל בזה ויתן לי את הכדורים הללו שרופאה תטפל בי בזה. אשמח אם תמצא\י לי רופאה בבי"ח מאיר בכ"ס שמטפלת בזה בתודה, רוצה לדעת.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי