אובסטין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/11/2004 | 15:30 | מאת: ATD

שלום רב מזה 3 חודשים אני מטופלת בקרם אובסטין נגד יובש נרתיקי (אני בבלות בגיל צעיר- 44) עם הקלה מצויינת אלא שגם תאבון מוגבר ועליה במשקל של 2 ק"ג. האם יתכן שאלו תופעות לואי של הקרם? אודה על תשובתך והאם קיים תכשיר אחר עליו תוכל להמליץ. שמעתי על גלולות נרתיקיות חדשות. שוב תודה

ATD שלום ותודה על שאלתך. לא סביר אולם יתכן וזאת תופעת לוואי של הקרם. לא בטוח ששינוןי התרופה לכדור שבסה"כ נספג אותו דבר ישנה אולם ניתן לנסות בתיאום עם הרופא המטפל. הכדור אגב נקרא וגיפם ולמיטב ידיעתי אינו נמצא בסל השירותים אם כי אינו מאד יקר. ניתן גם, אולי, להשתמש בפחות קרם אולם עלייך לתאם זאת עם הרופא המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

31/01/2006 | 17:43 | מאת: ליבת

קיבלתי אובסטין כטיפול נגד יובש נרתיקי. אני בת 56 וכרותת רחם ושחלות כבר 11 שנה. האם השימוש בו הוא דו-שבועי או יומיומי???

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי