טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/11/2004 | 14:31 | מאת: יעל

טיפול הורמונלי חלופי לא עוזר(לאחר כריתת שחלות)לא נוסו כל הצירופים?האם יש פתרון בכל מקרה?

יעל שלום ותודה על שאלתך. ענית על השאלה בעצמך. ככל הנראה לא נמצא אצלך השילוב המנצח. יש כמעט תמיד פתרון ולו חלקי. השאלה הינה תמיד שאלה של מינון וסוג הטיפול ההורמונלי החילופי עם תופעות הלוואי המינימליות. לעיתים מעדיפים לסבול חלקית מגלי החום ולא לשלם בתופעות לוואי. לסיכום, פני למומחה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

11/12/2004 | 12:26 | מאת: דינה

ליעל ולכל הנשים בגיל המעבר... אני שמחה לספר לכם מנסיוני: בחודשים אלו הצליחו להביא מסין תמצית ג'ינגשין לגיל המעבר, המטפלת בכל התופעות של גיל המעבר בחומרים טבעיים מהצומח בלבד. למיטב ידיעתי הראו המחקרים שיש סיכון בלקיחת הורמונים, ולכן הרופאים מאד לא ממליצים לקחת הורמונים. כבר אחרי חודש היה שיפור מדהים בכל התופעות ובהמשך הן נעלמו כליל. כדאי לכן לפנות אל הגברת עדה גל (052-2518052), ולקבל ממנה גם חומר מקצועי וגם פרטים על אפשרויות קבלת המוצר. שיהיה לבריאות דינה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי