טיפול בתופעות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/11/2004 | 23:04 | מאת: אור

ברצוני לדעת אם התכשיר 'אורגנון' בטוח לשימוש (לפי הפרסומים הוא אינו מכיל אסטרוגן ופרוגסטורון")כלומר אינו מעלה את הסיכוי ללקות בסרטן השד. והאם הוא מטפל גם בתופעה של מצבי רוח משתנים.

21/11/2004 | 23:39 | מאת: רזי

היכן שמעת על התכשיר והאם הוא טבעי?

אור שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שאת מתכונת לליויאל המיוצר ע"י חברת אורגנון. מדובר בסוג של טיפול הורמונלי חילופי הבנוי מסטרואיד המתפרק לחומרים העובדים כמו אסטרוגן, פרוגסטרון ואנדרוגנים חלשים (הורמונים "גבריים" חלשים). איני משוכנע שהתרופה אינה מעלה את הסיכון לחלות בסרטן שד. אין מחקרים ישירים בנושא. לפחות לפי המחקר הגדול היחיד שבדק גם ליויאל (מחקר מיליון הנשים מאנגליה שפורסם לפני שנה) התרופה מעלה את הסיכון לחלות מסרטן שד יותר מאשר אסטרוגן בלבד ופחות מאשר אסטרוגן ופרוגסטרון בשילוב, כך שלא ניתן לומר, למיטב הבנתי, שאין עליה בסיכון לסרטן שד בשימוש בליויאל. התכשיר בהחלט יעיל לטיפול בתסמיני גיל מעבר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

27/01/2005 | 08:31 | מאת: שלמה

מהי דלקת כרוניתבמסטואיד .איך היא משפיעה על החולה בה . כיצד מרפאים.

07/12/2004 | 21:20 | מאת: נאוה

אני בת 42 .לאחר בדיקה הורמונלית נאמר לי שאני נכנסת לגיל הבלות.ברצוני לדעת למה הכוונה גיל הבלות?מה זה אומר לגבי המערכות בגוף?מה הטיפול הנדרש?האם לתורשה יש השפעה בכל הקשור לגיל הבלות?האם גילי הוא לא גיל חריג ומוקדם לגיל הבלות?

11/12/2004 | 12:24 | מאת: דינה

לאור ולכל הנשים בגיל המעבר... אני שמחה לספר לכם מנסיוני: בחודשים אלו הצליחו להביא מסין תמצית ג'ינגשין לגיל המעבר, המטפלת בכל התופעות של גיל המעבר בחומרים טבעיים מהצומח בלבד. למיטב ידיעתי הראו המחקרים שיש סיכון בלקיחת הורמונים, ולכן הרופאים מאד לא ממליצים לקחת הורמונים. כבר אחרי חודש היה שיפור מדהים בכל התופעות ובהמשך הן נעלמו כליל. כדאי לכן לפנות אל הגברת עדה גל (052-2518052), ולקבל ממנה גם חומר מקצועי וגם פרטים על אפשרויות קבלת המוצר. שיהיה לבריאות דינה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי