בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/11/2004 | 22:30 | מאת: שרית

בשנה-שנתיים האחרונות רופא הנשים מפנה אותי לבדיקת פאפ , של צואר הרחם. אני מבצעת את הבדיקה ומקבלת תוצאה של "תאים לא טיפסיים " אסקוס. בדרך כלל אני מתבקשת לעשות בדיקה חוזרת אחרי 3-6 חודשים והתוצאה זהה. וחוזר חלילה. לאחרונה המליץ לי רופא הנשים להזמין בקבוקון המיועד ל"פאפ דק " (עולה כ-170 ש"ח ) ואיתו הוא יבצע את הבדיקה. מה דעתך? האם בדיקה זו תתן בדיקה מדויקת יותר ומרגיעה?

שרית שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע בכך אולם מכיון שאין זה תחום התמחותי הספציפי, מציע להתיעץ עם רופא המתמחה בתחום. רפואה שלמה דר' זלוצובר

19/11/2004 | 21:29 | מאת: אל : שרית

יש תשובה של ד"ר אלון בן אריה - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1019/xFT/1588/xFP/1648

27/02/2006 | 14:41 | מאת: עינת

שלום רב, אנח מחפשת מאמרים רפואים על הנושא אשמח לקבל הכוונה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי