שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/11/2004 | 20:53 | מאת: אילת

בת 55 שקיעת הדם שלי 48 מה זה אומר ואיך מטפלים בזה? בבדיקת אולטראסנד נראה ששלפוחית השתן אינה מתרוקנת כולה הבדיקה נעשתה לאחר שהיו ליקוציטים 500 בשתן מה דעתך ואחך אפשר שהשלפוחית תתרוקן כולה תודה

אילת שלום ותודה על שאלתך. שקיעת דם הינה בדיקה מאד לא ספציפית. ככל בדיקת מעבדה, התשובה תלויה בסיבת הבדיקה ובמצב הקליני ולכן עלייך לפנות לרופא שביקש את הבדיקה. לגבי השתן, אף כאן יש לשאול את הרופא שביקש את הבדיקה. יתכן ויש לך דלקת בשלפוחית השתן אך אף כאן יש להתיעץ עם רופאך המטפל שבדק אותך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי