טסט סינקטן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/11/2004 | 18:39 | מאת: סימה

מה המשמעות של טסט סינקטן ומה הוא בא לבדוק? תוצאות : CORTISOL 630 17OHP 76 לאחר שעה CORTISOL 688 17OHP 73. מה משמעות התוצאות? האם יש משמעות בנטילת גלולות למניעת הריון בזמן ביצוע בדיקה זו? האם הן יכולות להשפיע על התוצאות?

12/11/2004 | 18:51 | מאת: סימה

שכחתי לציין כי אני נוטלת גלולות יסמין

סימה שלום ותודה על שאלתך. אין משמעות לבדיקות מעבדה ללא הקונטקסט הקליני בו הן נלקחות וללא נורמות המעבדה הספציפית. פני לרופא שהפנה אותך לבדיקות ותקבלי ממנו את התשובות הרלונטיות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

סימה שלום. בהמשך לשאלתך, גלולות עשויות להשפיע על התוצאה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי