גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/11/2004 | 14:28 | מאת: גילה

שלום ד"ר היכן אוכל לקרוא בעברית על "גלי חום" (במחשב)? ובינתיים לסיפוק סקרנותי - ממה הם נובעים? תודה

11/11/2004 | 15:02 | מאת: דר' זלוצובר

גילה שלום ותודה על שאלתך. עלייך לחפש באינטרנט ולמצוא. ראיתי הרבה כתבות אולם אין לי קישור לצערי לאף אחת מהן. המנגנון והסיבה לגלי החום אינם ברורים אולם מדובר ככל הנראה בשינוי יחסי של רמות אסטרוגן בדם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

11/11/2004 | 22:36 | מאת: אהובה

לגילה, בבקשה על גלי חום בגיל המעבר - http://www.starmed.co.il/Menopause/MenopausalProblems אהובה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי