צמחיה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/11/2004 | 00:29 | מאת: בן 21

אני בחור בן 21וגובהי הוא 157 ורצית לדעת אם ישנו טיפול בנושא מה התוצאות להצלחה אשמח לקבל אינפורמציה בנושא

בן 21 שלום ותודה על שאלתך. הסיכוי לטיפול תרופתי שיגביה אותך אפסי. ישנם ניתוחים הנקראים איליזרוב ומבוצעים ע"י אורטופדים המתמחים בכך שיכולים להגביה במעט אולם לא הייתי ממליץ על כך. לסיכום, איני אופטימי. כל טוב דר' זלוצובר

15/12/2004 | 11:02 | מאת: עידן

חבל שעניין כזה יטריד אותך..... אף אחד לא מושלם וגם לדוגמנים ולשחקנים בטוח יש דברים שהיו רוצים לשנות בגופם... אין לזה סוף... אולי זה נשמע נדוש אבל תהיה שמח בחלקך! ואגלה לך סוד קטן - הגובה בכלל לא קובע! רבים וגדולים היו בעצם מאוד נמוכים ורק מקצת הדוגמאות: בן-גוריון, נפוליאון בונפרטה, יצחק שמיר... ויש עוד הרבה החיים קצרים מדי בשביל להיות מתוסכל מדברים כאלה... שיהיה בהצלחה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי