מחזור ארוך

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/10/2004 | 11:06 | מאת: מיכל**

שלום ד"ר זלוצובר אני בת 48, תמונת הורמונים בדם תקינה לחלוטין, על פי הגנקולוג שאמר "כמו בת 17" אבל אני סובלת ממחזורים קשים ובזמן האחרון מחזור שהתארך ל - 3 שבועות. שאלתי היא: כיצד יתכן שבדיקת הדם מראה תקינות מלאה ובכל זאת המחזור מתנהג כפרמנופאוז לחלוטין? האם זה הגיוני? האם בתקופה הזאת של הפרמנופאוז ישנם שינויים שלא נראים בבדיקת דם? מה עלי לעשות כדי להקל על תופעות המחזור הקשות? בדיקת אולטרסאונד היתה תקינה לחלוטין. תודה רבה על תשובתך

מיכל שלום ותודה על שאלתך. איני בטוח שהבדיקה תקינה. לא ניתן לענות ללא בדיקה גינקולוגית שלך, אולטראסאונד נרתיקי ופרופיל הורמונלי. עלייך לפנות לבדיקה אישית אצל רופא. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי